ابرهای سیلزا وارد ایران شدند+ اولین تصاویر از طوفان بارشی
طبق پیشبینی روزهای گذشته سازمان هواشناسی سامانه پربارش امشب(۲۸ اسفندماه ۱۴۰۲) از نواحی جنوب غرب وارد کشور می شود.
طبق پیشبینی روزهای گذشته سازمان هواشناسی سامانه پربارش ز نواحی جنوب غرب وارد کشور شد
اولین تصاویر از آغاز طوفان بارشی در ایران
بالاخره با تحقق پیش بینیهای سازمان هواشناسی، سامانه پربارش باران از جنوب غرب وارد ایران شد.شما در این تصاویر حجم بسیار شدید بارشهای شبانه در شهر دهلران در استان ایلام را میبینید.
جوان صادق ضیائیان مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی کشور گفت: سامانه بارشی به کشور از استانهای واقع در نیمه غربی کشور، سواحل غربی و مرکزی دریای خزر، استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی و استانهای واقع در دامنههای زاگرس مرکزی وارد شده و ما شاهد بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ، در برخی مناطق گردوخاک و در مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف و کولاک برف خواهیم بود.
به گفته وی سهشنبه سامانه بارشی ضمن تقویت در مناطق اعلام شده، جنوب کشور را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. چهارشنبه در اکثر مناطق کشور بهجز برخی مناطق استانهای سیستان و بلوچستان بارش پراکنده و وزش باد پیشبینی میشود.
او می گوید: روز پنجشنبه در شمال شرق بارشهای پراکنده و وزش باد روی داده و سامانه بارشی از کشور خارج میشود. جمعه با ورود سامانه بارشی جدید از غرب و جنوب غرب کشور بارش در این مناطق آغاز شده و بهتدریج مرکز، دامنههای البرز مرکزی و برخی مناطق جنوب کسور را در بر میگیرد.
وی همچنین از هشدار سطح نارنجی در خصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز تا روز چهارشنبه خبر داد و گفت: بارندگی شدید، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد تگرگ، در نقاط کوهستانی و سردسیر کولاک برف، احتمال بهمن گزارش شده است.
او می گوید:اردبیل، گیلان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، شمال خوزستان، قزوین، ارتفاعات استانهای تهران و البرز، غرب همدان، مرکزی ، قم ، غرب مازندران، شمال استانهای فارس و بوشهر، ارتفاعات سمنان، غرب اصفهان را در برمیگیرد.
او یادآور شد: بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، سیلابی شدن مسیلها و رودخانههای فصلی، آبگرفتگی معابر بهصورت گسترده، سرریز سدها، انسداد راهها و احتمال تخریب پل، اختلال جدی در سفرهای بینشهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیتهای عمرانی، خسارت به برخی زیرساختها مانند خطوط انتقال برق و غیره، تخریب تأسیسات و سازههای واقعشده در حریم و بستر رودخانه، تخریب سازههای موقت و سبک بر اثر وزش باد شدید از جمله عوامل این سامانه بارشی است.
ارسال نظر