ماجرای جنجالی فروش سیم کارت زندانیان حبس ابد چیست؟
معاون اجتماعی پلیس فتا در خصوص ماجرای فروش سیمکارتهای زندانیان حبس ابد توضیحاتی ارائه کرد.
معاون اجتماعی پلیس فتا در مورد فروش سیمکارتهای زندانیان حبس ابد گفت: این تبلیغات عموما دروغ است.
سرهنگ پاشایی در گفتوگویی رادیویی با اشاره به کلاهبرداریهای پیامکی با بیان اینکه سرشمارههای ارسال پیامک انبوه، عموما برای تبلیغات است، گفت: دو نهاد وزارت ارشاد و وزارت ارتباطات باید روی این شمارههای انبوه نظارت داشته باشند.
او افزود: به سازمانها و دستگاههای اجرایی ابلاغ شده که شماره تلفن آنها به صورت متن نمایش داده شود، اما برخی سازمانها از آن جلوگیری میکنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا با اشاره به برخی شمارههای باورپذیر برای مردم که کلاهبرداری میکنند، اظهار کرد: از شماره تلفنها سوءاستفاده میشود که به دلیل سهل انگاری و عدم مدیریت صحیح از جانب مدیران صورت میگیرد.
پاشایی با بیان اینکه برای مرتکبین جرم، پرونده قضایی تشکیل دادیم گفت: مرتکبین باید جوابگو باشند.
او تصریح کرد: مردم باید بدانند پیامک از شمارههای شخصی، آلوده است و نباید آن را باز کنند. پیامکهایی که به جای شماره عبارت دارند، قابل اعتماد است و همچنین به شمارههایی که شخصی نیست نیز توجه نکنید تا متن شماره خود را فعال کنند. لذا لینک پیامکهای تبلیغاتی را کلیک نکنید تا متن خود را فعال کنند. همچنین در صورت ابهام در مورد شمارهای مردم میتوانند با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و با اتصال به نزدیکترین اپراتور، مشکل خود را در میان بگذارند.
معاون اجتماعی پلیس فتا در مورد فروش سیم کارتهای زندانیان حبس ابد با بیان اینکه این تبلیغات عموما دروغ است گفت: شبکههای اجتماعی محفل مناسبی برای این گونه دروغهاست وو تبلیغات این شبکهها به جز سایتها، تا ۵۰ درصد کلاهبرداری است.
وی با تاکید بر اینکه کسب و کارها باید ضابطه مند باشند چرا که امنیت مالی هموطنان به خطر میافتد. تاکید کرد: با همکاری دستگاههای مربوطه حجم سیم کارتهای بی نام و نشان پایین آمد و بسیاری از آنها باطل شد.
پاشایی این را هم گفت: گاهی اوقات مجرمان، سیم کارتهای اشخاص را میگیرند و به نام آنها کلاهبرداری میکنند. بیش از ۱۰ روش علمی و فنی وجود دارد که این کلاهبرداری شناسایی میشوند.
ارسال نظر