ماجرای جنجالی تبدیل وضعیت استخدامی فرهنگیان و اساتید پیمانی به کجا رسید؟
آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده تبدیل وضعیت استخدامی فرهنگیان و اساتید پیمانی مشروط دانشگاه پیام نور اعلام شد.
رئیس دانشگاه پیام نور آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده اساتید پیمانی مشروط این دانشگاه را تشریح کرد.
ابراهیم تقیزاده، رئیس دانشگاه پیام نور درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده اساتید پیمانی مشروط دانشگاه پیام نور گفت: وضعیت به کارگیری اساتید مذکور درطی سال های قبل به صورت پیمانی مشروط بوده است؛ واژه پیمانی مشروط مشخص است، یعنی مشروط به تامین شرایطی است که بایستی شورای هیات مرکزی جذب وزارت علوم و شورای هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را تایید کرده و مراتب را به دانشگاه اعلام کنند.
بیشتر بخوانید: جزئیات تبدیل وضعیت استخدامی جنجالی اساتید دانشگاه اعلام شد
بیشتر بخوانید: ۱۲۳ استاد دانشگاه اخراج شدند
او ادامه داد: نظر به اینکه در چند سال گذشته این پرونده ها و درخواست های متعدد مطرح شده، مورد موافقت نهایی قرار نگرفته بود لذا به همین جهت دانشگاه مجاز به صدور قرارداد با این اساتید نبوده است.
رئیس دانشگاه پیام نور افزود: آنچه که در طی این مدت هم به این اساتید پرداخت شده است در واقع بدون انعقاد قرارداد بوده که از این جهت هم دانشگاه پیام نور مورد سئوال مراجع نظارتی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو در دانشگاه پیام نور در برخی رشته ها اصلا متناسب نیست، بنابراین باید هیات مرکزی جذب وزارت علوم دراین خصوص تصمیم گیری کرده و شرایط را برای انتقال برخی از اعضا به سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی فراهم کند. براساس ماموریتی که طی امسال به دانشگاه پیام نور محول شده و درخواست هایی که توسط دولت، وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه از دانشگاه شده است باید آمایش در این دانشگاه صورت گیرد.
رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به کسری بودجه ای که در چند سال گذشته این دانشگاه با آن مواجه بوده است افزود:در حال حاضر ۳ هزار و ۶۰۰ عضو هیات علمی با دانشگاه پیام نور همکاری می کنند و حدود ۳۶۰ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند و براساس اساسنامه این دانشگاه باید نسبت دانشجو به استاد به ازای هر ۲۵۰ دانشجو یک عضو هیات علمی باشد درصورتی در حال حاضر به اعضای هر ۱۰۰ دانشجو یک عضو هیات علمی وجود دارد.
وی ادامه داد: این نسبت در برخی از رشته ها اصلا متناسب نیست به عنوان مثال برخی از رشته ها به اعضای هر ۴ دانشجو یک عضو هیات علمی وجود دارد و یا در برخی از رشته های دیگر به اعضای هر ۱۵ دانشجو یک عضو هیات علمی فعالیت دارد. همچنین در برخی از رشته ها به اعضای ۴۰۰ دانشجو یک عضو هیات علمی فعالیت می کند، به همین جهت بایستی وزارت علوم بستر انتقال و همراهی تعداد متعددی از اعضای هیات علمی را برای برخی از دانشگاه های دیگر ایجاد کند.
تقی زاده با اشاره به مشکلات دانشگاه طی چند سال گذشته و تاخیر در پرداخت حقوق ها افزود: با توجه به بودجه ای که برای این دانشگاه تعریف شده، اگر بدون اتخاذ تدابیر مقتضی تعداد اعضای هیات علمی به وضعیت موجود اضافه شود، مشکلات دانشگاه را به مراتب بیشتر می کند.
او ادامه داد: با توجه به اینکه برخی از اساتید مذکور، بیش از ۱۰ تا ۱۲ سال با دانشگاه همکاری داشتند، قطعا باید می بایست شرایط به شکلی پیش رفته و تصمیمی اتخاذ شود که به قطع رابطه همکاران منتهی نشود که البته بایستی دراین خصوص وزارت علوم تصمیم بگیرد و از طرفی هم میبایست شرایط دانشگاه که به ما تکلیف شده مورد نظر قرار گیرد بنابراین جلسات مشترکی خواهیم داشت تا بتوانیم یک تصمیم عقلایی و منطقی اتخاذ کنیم.
گروهی از اساتید دانشگاه پیام نور در نامهای از عدم تمدید قرارداد ۱۲۳ نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه در آستانه سال نو خبر داده بودند که می توانید این خبر را اینجا بخوانید.
ارسال نظر