برای درمان عفونت گوش اصلا این دارو را نخورید!
یکی از مهمترین نکاتی که درباره عفونت گوش باید بدانید این است که این وضعیت با مصرف آنتی بیوتیک پایان نمییابد و حتی بدتر هم میشود!
یکی از مهمترین نکاتی که درباره عفونت گوش باید بدانید این است که این وضعیت با مصرف آنتی بیوتیک پایان نمییابد و حتی بدتر هم میشود!
به گزارش عرشه آنلاین، یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: عامل اغلب عفونتهای گوش ویروسها هستند و خوردن آنتی بیوتیک باعث بهبود عفونت نمیشود.
در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما پدرام برقعی متخصص گوش و حلق و بینی، فوق تخصص گوش و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص «گوش درد» به گفتگو پرداخت.
انواع گوش دردها
برقعی با شروع این مطلب که گوش درد یکی از شکایتهای شایعی است که متخصصین و پزشکان به عنوان یک درد شایع با آن روبه رو هستند، افزود: گوش دردها به دو دسته: با منشا گوش (گوش خارجی، میانی، داخلی و نواحی اطراف آن) و در نوع دوم: با منشا غیر گوش، که در این حالت ساختار گوش کاملاً سالم است و درد از دیگر مناطق دیگر بدن، که عصب مشترک با گوش دارند، به این منطقه ارجاع میشود، این نوع دوم از دردها بسیار شایعند و دردهای ارجاعی نام دارند.
مهمان برنامه در پاسخ به این سوال که آیا تنها منشا ایجاد گوش درد میکروبها هستند، گفت: عامل اغلب عفونتهای گوش میانی ویروسها هستند و خوردن آنتی بیوتیک نه تنها باعث بهبود عفونت نمیشود، بلکه طولانی شدن سیر درمان را نیز به دنبال دارد. او به افراد هشدار داد: از خوردن خودسرانه آنتی بیوتیکها اجتناب کنید، زیرا این کار، با ایجاد مقاومت میکروبی همراه است.
برنامه ضربان همه روزه از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۶ از شبکه سلامت سیما پخش میشود.
ارسال نظر