چه کسانی زیاد می خوابند؟
مدت زمان خواب افراد در اواسط زندگی نسبت به اوایل و اواخر دوره بزرگسالی کاهش مییابد.
بر اساس یافتههای منتشر شده در Nature Communications مدت خواب در اوایل بزرگسالی تا ۳۳ سالگی کاهش مییابد و سپس در ۵۳ سالگی دوباره افزایش مییابد.
این مطالعه که شامل ۷۳۰۱۸۷ شرکتکننده در ۶۳ کشور بود، نشان داد که چگونه الگوهای خواب در طول عمر تغییر میکند و چگونه بین کشورها متفاوت است.
محققان به سرپرستی پروفسور هوگو اسپایرز دریافتند، در نمونه مورد مطالعه افراد به طور متوسط ۷.۰۱ ساعت در شب میخوابند و زنان ۷.۵ دقیقه بیشتر از آن میخوابند.
آنها دریافتند که جوانترین شرکت کنندگان در نمونه حداقل سن ۱۹ سال بیشترین خواب را داشتند، و مدت زمان خواب در طول ۲۰ سالگی و اوایل ۳۰ سالگی افراد کاهش یافته بود و تا اوایل ۵۰ سالگی دوباره افزایش مییابد.
محققان میگویند: کاهش خواب در دوران میانسالی ممکن است به دلیل نیازهای مراقبت از کودک و زندگی کاری باشد.
در مطالعات قبلی ارتباط بین سن و مدت خواب را پیدا کرده اند و در مطالعه اخیر، سه مرحله متمایز از لحاظ خواب در طول زندگی یعنی اواسط عمر ، ابتدا و انتهای بزرگسالی را شناسایی کرده اند.
محققان میگویند: ما متوجه شدیم در سرتاسر جهان مردم در اواسط بزرگسالی کمتر میخوابند، اما میانگین مدت خواب بین مناطق و کشورها متفاوت است.
پروفسور هوگو اسپایرز میگوید: افرادی که بیشترین خواب را گزارش میکنند در کشورهای اروپای شرقی مانند آلبانی، اسلواکی، رومانی و جمهوری چک هستند که ۲۰ تا ۴۰ دقیقه خواب بیشتر در شب را گزارش میکنند و کمترین آن در کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله فیلیپین، مالزی و اندونزی است.
مردم در بریتانیا گزارش دادند کمتر از میانگین میخوابند و همچنین در کشورهای نزدیک به خط استوا نیز کمتر میخوابند.
ارسال نظر