راهکار طلایی برای پیشگیری از ابتلا به کووید طولانیمدت
احتمال بروز علائم طولانیمدت کووید ۱۹ در افراد واکسینه شده در مقایسه با افرادی که واکسن دریافت نکردهاند، کمتر است.
نتایج مطالعهای که توسط آژانس امنیت بهداشتی بریتانیا(UKHSA) انجام شده، نشان میدهد کسانی که به طور کامل علیه ویروس کرونا واکسینه شدهاند، کمتر در معرض ابتلا به کووید ۱۹ طولانیمدت هستند.
به نقل از ترکیش نیوز، این تحقیق ۱۵ مطالعه ملی و بینالمللی در مورد اثرات طولانیمدت کووید ۱۹ را بررسی کرده است؛ هشت تحقیق اثرات واکسیناسیون قبل از ابتلا را بررسی کردند و دریافتند که احتمال بروز علائم طولانیمدت کووید ۱۹ در افراد واکسینه شده در مقایسه با افرادی که واکسن دریافت نکردهاند، کمتر است.
مری رمزی، رئیس آژانس امنیت بهداشتی بریتانیا(UKHSA)، گفت: نتایج این مطالعات به مزایای بالقوه دریافت دوره کامل واکسیناسیون کووید ۱۹ اضافه میکند. واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت از خود در برابر علائم جدی در هنگام ابتلا به کووید است. همچنین به کاهش تاثیرات طولانیمدت ناشی از بیماری کمک کند.
برای اکثر افراد علائم کووید کوتاه است و با گذشت زمان برطرف میشود اما برای برخی علائم میتواند شدیدتر باشد و زندگی روزمره آنان را مختل کند. اگر علائم غیرعادی به خصوص برای بیش از چهار هفته و پس از ابتلا به عفونت تجربه میکنید، باید با پزشک عمومی خود تماس بگیرید.
این مطالعات علائم طولانی کووید را قبل و بعد از تزریق واکسن مقایسه کردند و دریافتند که افراد با واکسینه شدن احتمال بهبود علائم خود را افزایش میدهند.
سرویس بهداشت ملی بریتانیا(NHS) گفت: این مطالعه یادآوری مهمی از قدرت و اهمیت واکسنها در دور نگهداشتن ویروس و جلوگیری از غرق شدن خدمات مراقبتهای بهداشتی توسط امواجی است که قبل از عرضه واکسنها دیده شد.
استیون پاویس، مدیر پزشکی سرویس بهداشت ملی بریتانیا، اظهار کرد: با بیش از ۱۰ هزار نفر مبتلا در بیمارستان این مطالعه یادآوری به موقع و مهمی است که واکسنها بهترین محافظت ما در برابر ویروس هستند و احتمال ناخوشی جدی همچنین اثرات طولانیمدت کووید را کاهش میدهد.
پاویس افزود: برنامه واکسیناسیون سرویس بهداشت ملی تنها از اواسط دسامبر به جلوگیری از بستری شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر در بیمارستان کمک کرده است. بنابراین مهم است که در تزریق واکسن درنگ نکنید./ ایسنا
ارسال نظر