ماجرای سیلی مالک پرسپولیس به گوش مهاجم سرخ‌ها؛ علی پروین تهدید کرد + عکس

تصویری از یک مجله قدیمی مشاهده می‌کنید که به ماجرای ماجرای سیلی علی عبده، مالک پرسپولیس به گوش ایرانپاک مهاجم سرخ‌ها پرداخته است.

ماجرای سیلی مالک پرسپولیس به گوش مهاجم سرخ‌ها؛ علی پروین تهدید کرد + عکس

تصویری از یک مجله قدیمی مشاهده می‌کنید که به ماجرای ماجرای سیلی علی عبده، مالک پرسپولیس به گوش ایرانپاک مهاجم سرخ‌ها پرداخته است.

علی عبده، مالک باشگاه پرسپولیس سیلی به گوش صفر ایرانپاک زد.

 

اتفاقی که پروین، آشتیانی و ادیبی تهدید کردند در حمایت از همبازی خود پرسپولیس را ترک می‌کنند، اما با یک آشتی ماجرا حل شد.

روزی که عبده ستاره تیمش را به خاطر گرفتن عکس غیرمتعارف با مهناز چهره تازه مطرح شده آن روزها تنبیه کرد، همان روز که پروین، آشتیانی و ادیبی هم در حمایت از صفر ایرانپاک تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفتند اما در نهایت با پادرمیانی و میانجی گری بزرگ ترها، در پرسپولیس ماندند و با عبده آشتی کردند.

در این تصویر از مجله قدیمی عکسی از اشک های ایرانپاک هم دیده می شود که توسط عکاسان ثبت شد.

سیلی علی عبده، مالک پرسپولیس به گوش ایرانپاک

علی عبدُه یا عبدو – مدیر ورزشی اهل ایران بود. وی بیشتر به خاطر بنیانگذاری باشگاه ورزشی پرسپولیس و بولینگ عبده مشهور است. او مدتی نیز رئیس فدراسیون بوکس ایران بود.وی پسر شیخ محمد عبده بود همچنین از وی دو پسر به نامهای رضا عبده و سالار عبده به جا مانده‌است.

علی محمد عبده در خانواده‌ای مذهبی در بروجرد به دنیا آمد و فرزند شیخ محمد عبده بروجردی، نخستین دادستان دوران رضاشاه پهلوی بود. او ۳ برادر به نام‌های جلال، مهدی و حسین داشت. جلال، برادر بزرگ او، نماینده ایران در سازمان ملل متحد بود. در سال ۱۳۳۶ با هما مهاجرین ازدواج کرد. یکی از فرزندان او به نام رضا عبده کارگردان نمایش و نمایش‌نامه‌نویس بود. پسر دیگر او سالار عبده که نویسنده و استاد نویسندگی خلاق در سیتی کالج نیویورک است. او همچنین دختری به نام نگار (زاده ۱۳۵۲) و پسری بنام علی (زاده ۱۳۵۷) دارد.

پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، در جریان مصادره اموال و دارایی‌ها، تقریباً تمامی اموال وی، از جمله باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس مصادره شد. فرزندان عبده تاکنون اقدامی برای بازپس‌گیری اموال مصادره شده پدرشان در ایران نکرده‌اند.پس از مصادره اموال، وی به آمریکا رفت. عبده در ۹ بهمن سال ۱۳۵۸، در حالی که در جکوزی بود بر اثر سکته درگذشت.

عبده یک مشت‌زن حرفه‌ای بود. او در سال‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۵۲ در دو وزن مختلف قهرمان بوکس واشینگتن شد. او میان سال‌های ۱۹۵۳ تا ۱۹۵۵ رئیس امور ورزش ارتش ایالات متحده آمریکا در واشینگتن بود. او سپس رئیس فدراسیون والیبال واشینگتن نیز شد

عبده پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به ایران بازگشت و شرکت سهامی سی‌آرسی را در سال ۱۳۳۵ بنیانگذاری کرد. فاطمه پهلوی و محمد امیر خاتمی نیز دیگر سهامداران عمده این شرکت بودند.

آذر ابتهاج، نماینده مجلس شورای ملی به دلیل اختلاف با او بر سر بولینگ عبده به جان او سوءقصد می‌کند. او دو نفر را اجیر می‌کند تا با چاقو به او حمله‌ور شوند. آن دو نفر در خیابان مفتح امروزی او را مضروب می‌کنند. افرادی عبده را به بیمارستان هشترودی می‌رسانند تا او از مرگ نجات یابد. یکی از ضاربان نیز دستگیر می‌شود.

 

 

دیگر رسانه ها

کدخبر: 135311

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها

      ارسال نظر